UTKAST – oversikt kampoppsett for kommende ligasesong

Publisert 22.07.2024

Til klubbene:

Vennligst se vedlagte oversikt over kampoppsett for kommende ligasesong. Dette er å betrakte som et utkast, som klubbene nå får en anledning til å komme med tilbakemeldinger på. Seriekomiteen har arbeidet med dette de siste ukene, og vi vil understreke at dette er et omfattende puslespill som skal legges. Det er en rekke hensyn som skal tas, både praktiske, lovmessige og økonomiske. Dette inkluderer bl.a. å minimere antall bortereiser ( spesielt de lange), fordeling av hjemme- og bortekamper, hensyn til klubber som har flere lag i samme pulje, hensyn til hallkapasitet, spesielle hensyn til siste ligarunde, og annet.

Vi i seriekomiteen er svært klar over at det helt sikkert kan finnes mer optimale måter å sette opp kampene på i de forskjellige puljene, og er på ingen måte dogmatiske når det gjelder å evt. gjøre visse justeringer. Vi har garantert oversett visse detaljer i noen puljer, og muligens også gjort direkte feil. Vi vil imidlertid be klubbene om å ikke være altfor kritiske når det gjelder detaljer. Hvis det ikke medfører svært store utslag og problemer, ber vi om at en ikke kommer med unødvendige innvendinger. Der en ser at det er ting ved oppsettet som medfører store ulemper, evt. at det er direkte feil i kampoppsettet, kan en gjerne komme med tilbakemeldinger, med en viktig forutsetning:

Vi vil kun ta i betraktning innspill som ledsages av konkrete endringsforslag!

Det vil si at innspill som sier at «dette er altfor dårlig, pga ditt og datt» ikke vil bli tatt hensyn til, med mindre det samtidig leveres et konkret forslag til endringer/justeringer. Mottatte endringsforslag vil bli vurdert, og der det virker fornuftig, vil vi endre oppsettet i forhold til disse.

Utkastet finner du her

Fristen for å komme med innspill er søndag 28.7, og innspill kan sendes til:

Geir Ståle Kristiansen (gs.kristiansen@gmail.com)
Sigurd Erland (sigurd@erland.org)
Eivind Olsen (eivind.ols1@gmail.com)

Med vennlig hilsen

Seriekomiteen