MMC BOWLING CELEBRITY INVITATIONAL 2024

Publisert 02.10.2024

MMC Bowling Celebrity Invitational 2024 ble arrangert 30.9.24 på Lucky Bowl Veitvet for 4.gang. Et imponerende startfelt med 35 profiler deltok med Kulturminister Lubna Jaffery og Idrettspresident Zaineb Al-Samarai i spissen.

Det var en fantastisk stemning under turneringen, og med egne kuler ga deltagerne alt for å komme til topps i turneringen.  Våre egne spillere Grace Kristiansen og Ingunn Farbu sammen med trener for Veteranlandslaget, Svein Erik Kræmer bidro med tips og råd til deltagerne under kvelden.

Stor spenning var det på banen hvor de 3 olympiske gullvinnerne; Markus Rooth, Solfrid Kaonda og Olaf Tufte spilte.  Tidligere norgesmester i Bowling; Truls Svendsen var også en sterk utfordrer til denne Gull-trioen.  Men de «gamle er eldst» og til slutt gikk Olaf Tufte av med seieren i herreklassen, med Truls Svendsen på en sterk andre plass foran Markus Rooth på tredje plass.  I kvinneklassen var det komikeren Maria Stavang som stakk av med seieren, tett fulgt av Idrettspresidenten, Zaineb Al-Samarai og tidligere skøyteløper og influenser; Ane Farstad på tredjeplass.

En stor takk til våre samarbeidspartnere som gjorde dette mulig;

#Marsh McLennan
#Hummel/Assistco
#Broderieksperten
#Hurtigruta Carglass
#Armatur Jonsson
#Lucky Bowl
#Sven Tore Iversen