Første del gjennomført – ECC 2024

Publisert 21.10.2024

Skrevet av Jørgen Mathiesen

De norske utøverne Emilie M. Aas og Adrian Kindervaag har i dag fullført sine første 8 serier i ECC 2024.

Begge utøverne viste gode prestasjoner, og Norge er godt i gang med mesterskapet.

STEG FOR STEG MOT BEDRE SPILL

Trener Ulf Hämnäs var fornøyd med hvordan Emilie M. Aas håndterte den utfordrende starten og hvordan hun tilpasset seg i løpet av de første seriene. Etter å ha slitt med tekniske utfordringer i begynnelsen, fant hun tilbake til formen og leverte sterkt mot slutten.

– Etter en tøff start med litt krøll på teknikken, klarte hun å justere spillet sitt i serie 3 og kom sterkt tilbake. Vi så en mye bedre kulereaksjon i serie 4, og det ga henne muligheten til å følge den opprinnelige planen. Det er utrolig bra å se hvordan hun snudde det, og +55 poeng på de siste 5 seriene lover godt for fortsettelsen, sier Hämnäs.

Emilie endte på 1551/8, noe som er et snitt på 193,9. Etter at Block A er spilt ligger Emilie på en 7. plass, mens de resterende damene spiller i morgen, tirsdag 22. oktober.

STABILE PRESTASJONER OG OPTIMISME FREMOVER

Hämnäs hadde positive tilbakemeldinger etter Adrian Kindervaags spill. Han mener Adrians stabile spill gir grunn til optimisme, spesielt med tanke på den kommende mix-dobbelen.

– Adrian spilte veldig stabilt i dag, selv om han var litt uheldig med flere hjørnekjegler. Det kunne lett ha gitt høyere poeng, men det viktigste er at han holder spillet sitt på et jevnt nivå. Det gir oss all grunn til å være optimistiske fremover, særlig med tanke på mix-dobbel som er neste distanse, sier Hämnäs.

Adrian spilte 1713/8, noe som er 214.1 i snitt. Etter at Block A er spilt ligger Adrian på en 11. plass. De resterende herrene spiller i morgen, tirsdag 22. oktober.

VEIEN VIDERE

I morgen, tirsdag 22. oktober, vil de resterende deltakerne i ECC spille sine serier, noe som betyr at det er spillerfri for de norske utøverne. Mix-dobbel starter på onsdag, og i morgen kveld vil vi få vite hvilken pulje Norge vil spille i.

LINKER