Disse er klare for finale – NM Veteran Klubblag 2024

Publisert 19.10.2024
Redigert 20.10.2024

Skrevet av Jørgen Mathiesen

Mellomspillet er nå ferdigspilt i NM Veteran Klubblag på Gjøvik, og 12 lag har nå blitt til 6. Finalen spilles søndag 20. oktober og begynner kl.10.00.

I finalen skal alle møte alle i kamper på 1 serie, totalt 5 serier. Pinnefallet fra kvalifiseringen (innledende og mellomspill) tas ikke med videre til finalespillet og det gis 2 poeng for hver vunnet serie og 1 poeng ved likt pinnefall.

Norgesmestere for veteran klubblag er det laget som har høyeste poengsum i finalen. Ved lik poengsum avgjør totalt pinnefall i finalen, inklusive handikap for damer og aldersbonus

MELLOMSPILL

Det ble jevnt i mellomspillet rundt hvilket lag som ville bli siste lag inn til finalen som spilles søndag 20. oktober kl.10.00. Det sto mellom Fossen og Larvik, hvor det til slutt ble Fossen som sikret finaleplass med kun 6 poeng. Sammen med Fossen vil Orkla, Glåmdal, Trondheim, Mascot og Red Crown spille.

Poengene fra innledende og mellomspillet vil ikke følge med inn i finalen. Norgesmestere for veteran klubblag er det laget som har høyeste poengsum i finalen. Det gis 2 poeng for hver vunnet serie og 1 poeng ved likt pinnefall. Ved lik poengsum avgjør totalt pinnefall i finalen, inklusive handikap for damer og aldersbonus.

LINKER