Eliteserien kjøres i gang i helgen

Publisert 21.09.2024

Det er klart for seriestart nå til helgen og i Eliteserien er det flere spennende kamper som er med å åpne 2024-2025 sesongen.

Klarer Solør å forsvaret gullet fra fjor sesongen og vil nyopprykkede Cross og Sarpsborg markere seg i Eliteserien. Det vil vi få se når vi kommer lengre ut i sesongen. 

ELITESERIEN

For sesongen 2024-2025 består Eliteserien i Ligaen av Arctic Strike, Briskebyen, Cross, Glåmdal, Mascot, Molde, Munken, Sarpsborg, Solør og Trondheim. Det var Cross og Sarpsborg som rykket opp til Eliteserien denne sesongen, og det blir spennende å følge disse lagene denne sesongen.

Lørdagen er den dagen med flest kamper hvor blant annet Glåmdal og Molde har tatt turen på bortebane og møter Mascot i Bergen og Cross i Stavanger. Disse lagene møtes også til match søndagen. Det blir trøndelagskamp på Centrum Bowling da Trondheim tar imot Munken, mens Hamar-laget Briskebyen tar turen til nyopprykkede Sarpsborg. Regjerende seriemestre Solør har flydd nord-over og til vakre Tromsø for å møte Arctic Strike.

Hvordan disse kampen går vet vi etter helgen, men det blir spennende å se om det er noen som har endret takktikk fra forrige sesong. Noen har kanskje endret oljeprofil, fått nye spillere eller trent veldig i sommer.

Under finner du oversikt over alle kampene og tider:

Resultatene vil bli lagt inn HER etter at kampene er spilt. Flere av hallene har livescoring installert, og noen klubber sender også live fra kampene sine. Vi ønsker uansett alle lag lykke til i Eliteserien, samt alle andre lag i de ulike divisjonene i Ligaen.

Det er veldig flott om dere tar bilde av kampene deres å sender de til jorgenmathiesen00@gmail.com slik at vi kan bruke det i sosiale medier.